Kontakti

Vinkovačka ulica 6

32271 Rokovci

OIB: 47372067408

Tel./fax.: 032/225-400

E-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Komunalno društvo

KOMUNALNO R A

Rekonstrukcija (dogradnja) dječjeg vrtića

ulica s radica

Sunčani krovovi

sun krov baner

Izgradnja dječjeg igrališta

izgradnja dj igr

Rekonstrukcija traktorskih putova u šumske ceste u većem šumskom kompleksu "BOK"

ulica s radica

Rekonstrukcija građevine (dogradnja) infrastrukturne namjene ul. S. Radića

ulica s radica

Rekonstrukcija i dogradnja zgrade „NK Frankopan“

nk frankopan projekt

STRATEGIJA RAZVOJA TURIZMA OPĆINE ANDRIJAŠEVCI 2017.-2022.

strategija razvoja turizma

UREĐENJE PJEŠAČKIH POVRŠINA NA GROBLJU U ROKOVCIMA

eu pjesacke povrsine

Rekonstrukcija građevine (dogradnja) infrastrukturne namjene, prometnog sustava cestovnog prometa proširenje kolnika dijela ulice S. Radića, 3. skupine na k.č.broj 1204/1 k.o. Rokovci (Rokovci, dio ulice S. Radića)

rekonstr 15 11

Unutar Mjere 07 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“ podmjera 7.2. „Ulaganja u izradu, poboljšanje ili proširenje svih vrsta male infrastrukture, uključujući ulaganja u obnovljive izvore energije i uštedu energije“, operacija 7.2.2  „Ulaganje u građenje  nerazvrstanih cesta“ za koju je korisnik Općina Andrijaševci tražila javnu potporu, pozitivno je ocijenjen te je u cijelosti sufinanciran projekt Općine Andrijaševci naziva „Rekonstrukcija građevine (dogradnja) infrastrukturne namjene, prometnog sustava cestovnog prometa proširenje kolnika dijela ulice S. Radića, 3. skupine na k.č.broj 1204/1 k.o. Rokovci (Rokovci, dio ulice S. Radića),

Iznos dodijeljene potpore za predmetni projekt iznosi 3.306.336,63 kune. 

Ciljevi koji će se planiraju postići provedbom predmetnog projekta su: ukupno rekonstruirano 1.390,18 m dužine ceste ukupne površine, smanjeni trošak godišnjeg održavanja navedene ceste u iznosu od 25.000 kuna godišnje, sigurnije kretanje prometnicom za djecu i stanovništvo u ulicom 1.390,18 m metara, sigurnije prometovanje za vozila ulicom dužine 1.390,18  metara, poboljšati uvjete života za stanovnike ulice, te na ta način smanjiti odlazak ljudi iz Općine, poboljšat će se različitim društvenim skupinama pristup objektima za društvenu djelatnost kao i bolji i kvalitetniji pristup pravnim osobama koji se bave gospodarskom djelatnošću u blizini navedene nerazvrstane ceste.

Očekivani rezultati predmetnog projekta: Ulica Stjepana Radića u Rokovcima dužine 1.390,18 m u lošem je stanju  za prometovanje i kretanje stanovništva, a rekonstruirat će se ukupno 1.390,18 m nerazvrstane ceste, smanjit će se trošak redovitog održavanja navedene ceste od 25.000 kuna godišnje koliko se do sada plaćalo, poboljšat će se različitim društvenim skupinama pristup objektima za društvenu djelatnost (Mjesnog groblja9, omogućit će se bolji i kvalitetniji pristup pravnim osobama koji se bave gospodarskom djelatnošću na području kroz koji prolazi navedena nerazvrstana cesta.

rekonstr 15 11 f

Disclaimer

Službene internet stranice Općine Andrijaševci.

Autorska prava polaže Općina Andrijaševci.

Radno vrijeme; Pon.-Pet., 07.00 - 15.00