Kontakti

Vinkovačka ulica 6

32271 Rokovci

OIB: 47372067408

Tel./fax.: 032/225-400

E-pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Stanje u teretani

Trenutni broj korisnika u teretani: 0

Trenutni broj korisnika u sauni: 0

 

Kalendar rezervacija pogledajte ovdje.

Rekonstrukcija traktorskih putova u šumske ceste u većem šumskom kompleksu "BOK"

ulica s radica

Rekonstrukcija građevine (dogradnja) infrastrukturne namjene ul. S. Radića

ulica s radica

Rekonstrukcija i dogradnja zgrade „NK Frankopan“

nk frankopan projekt

STRATEGIJA RAZVOJA TURIZMA OPĆINE ANDRIJAŠEVCI 2017.-2022.

strategija razvoja turizma

UREĐENJE PJEŠAČKIH POVRŠINA NA GROBLJU U ROKOVCIMA

eu pjesacke povrsine

 suncani krovovi2

suncani krovovi

Općina Andrijaševci je dana 24.svibnja 2022. godine s Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije potpisala Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Sunčani krovovi u Općini Andrijaševci, Stari Jankovci i Općini Privlaka“ koji se financira iz EGP financijskog mehanizma za razdoblje od 2014. do 2021.godine u okviru provedbe Programa „ENERGIJA I KLIMATSKE PROMJENE“.

U predmetnom Projektu uz nositelja Projekta Općinu Andrijaševci sudjeluju Općina Stari Jankovci i Općina Privlaka kao projektni partneri.

Provedba Projekta „Sunčani krovovi u Općini Andrijaševci, Stari Jankovci i Općini Privlaka“ traje od 24. svibnja 2022. godine do 22. veljače 2024. godine.

Ukupna vrijednost Projekta iznosi 286.190,22 EUR, s tim da ukupno prihvatljivi troškovi iznose 243.261,68 EUR.

Cilj predmetnog Projekta je doprinijeti povećanju proizvodnje energije iz OIE u ukupnoj potrošnji na području VSŽ,  energetskoj uštedi, ali i sigurnosti opskrbe. Kroz projektne aktivnosti, Nositelj Općina Andrijaševci i projektni partneri Općina Stari Jankovci i Općina Privlaka, postaviti će ukupno 11 integriranih fotonaponskih elektrana na zgrade javne namjene u vlasništvu Općina. Postavljanjem integriranih fotonaponskih elektrana povećati će se godišnja proizvodnja za 175,75 MWh iz energije sunca i smanjiti godišnje emisije CO2 za 58 t. Sve elektrane biti će povezane na elektroenergetsku mrežu, a proizvedena energija biti će namijenjena upotrebi od strane nositelja i partnera. Cilj je doprinijeti širem korištenju vlastitih prirodnih energetskih resursa, smanjenju ovisnosti o uvozu energenata i učinkovitom korištenju i smanjenju utjecaja uporabe fosilnih goriva na okoliš, ali i poboljšanju zdravlja i dobrobiti lokalnog stanovništva.  

Disclaimer

Službene internet stranice Općine Andrijaševci.

Autorska prava polaže Općina Andrijaševci.

Radno vrijeme; Pon.-Pet., 07.00 - 15.00