Kontakti

Vinkovačka ulica 6

32271 Rokovci

OIB: 47372067408

Tel./fax.: 032/225-400

 

Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Website: www.andrijasevci.hr

Stanje u teretani

Trenutni broj korisnika u teretani: 0

Trenutni broj korisnika u sauni: 0

Nadolazeće rezervacije:

 

Puni kalendar rezervacija pogledajte ovdje.

Rekonstrukcija građevine (dogradnja) infrastrukturne namjene ul. S. Radića

ulica s radica

Rekonstrukcija i dogradnja zgrade „NK Frankopan“

nk frankopan projekt

STRATEGIJA RAZVOJA TURIZMA OPĆINE ANDRIJAŠEVCI 2017.-2022.

strategija razvoja turizma

Zadnje vijesti

blaca4

Nakon dugog niza godina pokušaja vraćanja u vlasništvo čestica na kojima se nalazi bivše prognaničko naselje „Blaca“ Općina Andrijaševci je s ciljem okončanja postupka izradila  Idejni projekt  izgradnje i razvoja spomenutog prostora koji  bi se u nekoliko faza trebao realizirati u nadolazećem razdoblju. Projekt je dobro koncipiran ,vrlo vrijedan i ambiciozan te prema dosadašnjim procjenama struke sa velikim izgledima za realizaciju. Nakon dobivanja zemljišta u vlasništvo kreće se sa detaljnom razradom projekta i izradom dinamičkog plana aktivnosti kao i izradom plana financiranja cijelog projekta.

U sklopu projekta namjerava se izgraditi: ugostiteljsko smještajni prostor, sportska dvorana, svlačionice uz otvorene sportske terene, malonogometno igralište, igralište za odbojku na pijesku, tenisko igralište, košarkaško igralište, dječje igralište, teretana na otvorenom, nogometno igralište na travi, bazen, energana, toplinska podstanica te ukupno 152 stambena objekta.

Općina u svrhu poticanja demografskog razvoja i održavanja pozitivnog demografskog trenda namjerava mladim obiteljima darovati zemljište za izgradnju stambenih objekata u novom stambenom naselju.

Navedenim mjerama se želi omogućiti i potaknuti  razvoj i napredak lokalne zajednice kroz sustavnu brigu za lokalno stanovništvo, poglavito mlade obitelji s djecom kojima će se omogućiti preduvjeti za ostanak na području naše općine.

Prilozi:
Download this file (Blaca.zip)Blaca.zip7187 kB21-04-18

Disclaimer

Službene internet stranice Općine Andrijaševci.

Autorska prava polaže Općina Andrijaševci.

Radno vrijeme; Pon.-Pet., 07.00 - 15.00