Kontakti

Vinkovačka ulica 6

32271 Rokovci

OIB: 47372067408

Tel./fax.: 032/225-400

 

Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Website: www.andrijasevci.hr

Stanje u teretani

Trenutni broj korisnika u teretani: 2

Trenutni broj korisnika u sauni: 0

Nadolazeće rezervacije:

 

Puni kalendar rezervacija pogledajte ovdje.

Rekonstrukcija građevine (dogradnja) infrastrukturne namjene ul. S. Radića

ulica s radica

Rekonstrukcija i dogradnja zgrade „NK Frankopan“

nk frankopan projekt

STRATEGIJA RAZVOJA TURIZMA OPĆINE ANDRIJAŠEVCI 2017.-2022.

strategija razvoja turizma

Zadnje vijesti

vrtic1U proteklom mjesecu projektne aktivnosti u Općini Andrijaševci bile su bogate.U proteklom mjesecu projektne aktivnosti u Općini Andrijaševci bile su bogate.Kraljem ožujka tekuće godine temeljem Odluke Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, a nakonprovedenog postupka obrade i ocjene projekta „Rekonstrukcija i dogradnja zgrade NK Frankopan“ koji je  prijavljen na podmjeru 7.4. » Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu « - provedba tipa operacije 7.4.1. » Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu « Općini Andrijaševci odobren iznos javne potpore od 4.368.358,96 kn. Planirani početak radova na navedenom projektu je 1. lipnja 2018. godine. Nakon provedbe projekta u rekonstruiranu građevinu smjestiti će se sportske udruge koje djeluju na području općine Andrijaševci.

Također, krajem mjeseca ožujka tekuće godine na javni poziv po Programu podrške poboljšanju materijalnih uvjeta u predškolskim ustanovama/dječjim vrtićima objavljenog od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Općina Andrijaševci se prijavila s projektom „Dječji vrtić-Rekonstrukcija (dogradnja)“. 

U Općini Andrijaševci u sklopu Zajednice športskih udruga djeluje dječja igraonica „Maki“ .Kako se zadnjih nekoliko godina ukazala potreba za povećanjem kapaciteta dječje igraonice, Općina Andrijaševci kao vlasnik objekta pristupila provedbi projekta dogradnje, odnosno rekonstrukcije iste kako bi mješanima, poglavito mladim obiteljima s djecom predškolske dobi omogućila dostupnost ove vrste usluge uz kvalitetniji sadržaj osnivanjem dječjeg vrtića.Predviđenom rekonstrukcijom dječje igraonice postojeći prostor znatno bi se povećao te bi se stvorili uvjeti za rad još jedne vrtićke grupe. Bitno je naglasiti da se pri izradi projektne dokumentacije vodilo računa da se dograđeni dio objekta izgledom maksimalno uklopi u izgled postojeće zgrade. 

Projektom se namjerava doprinijeti održivom razvoju i napretku lokalne zajednice kroz sustavnu brigu za najmlađu populaciju i najreproduktivniju skupinu roditelja na način da se omogući institucijsko zbrinjavanje sve djece predškolske dobi na području općine Andrijaševci što bi rezultiralo pozitivnim demografskim trendovima te zaustavljanju iseljavanja mladih obitelji i revitalizacijom lokalne zajednice, poboljšanju materijalnih uvijeta, podizanju kvalitete pedagoških standarda te posebice dosupnosti predškolskog odgoja i obrazovanja na lokalnoj razini. Ukupna vrijednost projekta iznosi 2.653.459,85 kn.

vrtic2 vrtic3

Disclaimer

Službene internet stranice Općine Andrijaševci.

Autorska prava polaže Općina Andrijaševci.

Radno vrijeme; Pon.-Pet., 07.00 - 15.00